Konyhatűz Beremenden

2021-03-25 11:56:38

Múlt hétfőn délután Beremenden egy családi ház tulajdonosa begyújtott a konyhában lévő fatüzelésű kályhába, majd elhagyta a házat. Később észrevette, hogy a konyhában tűz ütött ki és áramlik kifelé a füst.

Múlt hétfőn délután Beremenden egy családi ház tulajdonosa begyújtott a konyhában lévő fatüzelésű kályhába, majd elhagyta a házat. Később észrevette, hogy a konyhában tűz ütött ki és áramlik kifelé a füst. Megpróbálta eloltani a lángokat, azonban nem járt sikerrel, füstmérgezést szenvedett és égési sérüléseket szerzett. A mentőszolgálat szakemberei megvizsgálták és kórházba szállították. A villányi és siklósi hivatásos, valamint a Határszél Önkéntes Tűzoltó Egyesület tűzoltói vonultak a helyszínre és oltották el a tüzet. A konyha teljes berendezése megsemmisült, a födémgerendák átizzottak, de a tűz a tetőszerkezetre nem terjedt át. Az áramszolgáltató szakemberei leválasztották az ingatlant az elektromos hálózatról.