Hírek


Baranya Megyei Önkéntes Tűzoltók napja

2021-06-06 18:13:29

A 10 éves jubileumát ünneplő Szabadszentkirály Önkéntes Tűzoltó Egyesülettel ünnepeltük az önkéntességet Baranya megyében

A 10 éves jubileumát ünneplő Szabadszentkirály Önkéntes Tűzoltó Egyesülettel ünnepeltük az önkéntességet Baranya megyében

A járványhelyzet enyhülésével lehetőségünk nyíl megtartani az önkéntes tűzoltók napját. A rendezvényen beszédet mondott Karsa Róbert tű. ezredes a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Igazgatóhelyettese, Gyulai Krisztián Szabadszentkirály Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke és Bodor Csaba Ferenc a Baranya Megyei Tűzoltó és Katasztrófaelhárító Szövetség elnöke. Ezt követően a településen a Szent Flórián Szobor koszorúzása következett.

A programok a gyerekekről szóltak, vidámpark, ládamászás, kincskeresés, quadozás és habparty színesítette a rendezvényt.

Kézműves lángos fogadta a beérkező tűzoltó egyesületeket és a vendégeket, amit főzőverseny követett, de senki nem maradt éhesen a délutáni sültkolbászpartyt követően.

A tűzoltók vicces veltélkedőkön mérhették össze tudásukat.

Köszönjük a messziről hozzánk látogató Budaörs Városi Önkéntes Tűzoltó Közhasznú Egyesületnek a habpartyt és a Pécsi Kutató-mentő és Tűzoltó Egyesületnek az érdekes vetélkedőket.

A rendezvény a NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉSI ALAP, A BETHLEN GÁBOR ALAPKEZELŐ ÉS A MINISZTERELNÖKSÉG támogatásával valósulhatott meg.

"TŰZBE MEGYÜNK ÖNÖKÉRT!"

 


Kapcsolódó képek:

Vissza